Illustraties op maat

karikatuur laten maken

Illustraties op maat voor presentaties, website of advertenties

U zoekt mooie illustraties om Uw powerpoint-presentatie te verduidelijken, een aantal grappige afbeeldingen voor Uw website of een leuke tekening bij Uw advertentie? Laat een illustratie op maat maken. Prijzen die wij hanteren voor illustraties zijn vergelijkbaar met de prijzen van digitale karikaturen, maar omdat illustraties maken maatwerk is, wordt vooraf een exacte offerte op maat gemaakt.

illustratie laten maken

Werkwijze

Onze digitale illustraties tekenen we met de hand op een tekentablet; het zijn dus echte handgetekende illustraties, die echter meteen klaar zijn om afgedrukt of digitaal gebruikt te worden (bijv voor een website) , aangezien ze digitaal gemaakt en aangeleverd worden. We leveren de illustraties als digitaal PNG-bestand via mail.

illustratie laten maken

Onze werkwijze is eenvoudig:1. U geeft aan wat U wilt laten tekenen. 2. Wij omschrijven wat we gaan tekenen. 3. Na Uw goedkeuring van het idee maken we de illustratie. 4. Nadat de illustratie klaar is, overleggen we de (dan nog gewatermerkte) illustratie per mail ter goedkeuring. 5. Na Uw goedkeuring en eventuele aanpassing vindt de betaling plaats en ontvangt U het origineel per mail. Eenvoudig en duidelijk. Geen gedoe met schetsen vooraf, over en weer gemail en ellenlange processen. Maar heldere prijzen, strakke afspraken en een echte handgemaakte illustratie in een herkenbare stijl op maat. Bent U een grafisch vormgever? Wij maken ook graag uw illustraties op maat!

 

Illustratie op maat laten maken? Mail Uw vraag naar info@cvdkarikatuur.nl

Portfolio

info karikatuur op papier | info karikatuur op doek
info kaartontwerp | info digitale karikatuur