kaart-illustratie huwelijk laten maken

karikatuur laten maken

Prijzen digitaal kaart-illustratie:

Gezichtskarikatuur + 1 toevoeging (bv een bierglas)

1 persoon (digitaal via mail) 25,- | Elke extra persoon op dezelfde karikatuur +20,-

Karikatuur luxe met thema (incl lijf/hobby's, achtergrond)

1 persoon (digitaal via mail) 45,- | Elke extra persoon op dezelfde karikatuur +25,-

U ontvangt de illustratie als digitaal bestand via mail, waarna U het ontwerp kunt gebruiken om zelf af te laten drukken op Uw wenskaart of uitnodiging.

Werkwijze

Onze digitale karikaturen tekenen we met de hand op een tekentablet; het zijn dus echte handgetekende karikaturen, die echter meteen klaar zijn om afgedrukt te worden, aangezien ze digitaal gemaakt en aangeleverd worden. U ontvangt een haarscherp PNG-bestand dat geschikt is voor afdrukken tot 50x70 cm (resolutie 2500x3150) en dus ook ideaal geschikt voor een kaartformaat. Ik lever de illustratie voor de kaart als digitaal bestand via mail. U kunt dan eenvoudig zelf verder aan de slag met tekst en vormgeving bij een online (bv kaartje2go) of plaatselijke drukker of een grafisch vormgever. Bent U een grafisch vormgever? Wij maken ook graag uw illustraties op maat!

Levertijd, betaling en verzending

U kunt Uw aanvraag vrijblijvend doen via het aanvraagformulier. Na ontvangst van onze antwoordmail met daarin Uw opdracht, prijsopgave, levertijd en een eventuele suggestie voor het ontwerp van de karikatuur, kunt U Uw foto's en Uw bevestiging mailen.
Informatie zoals een idee voor het ontwerp en/of de gelegenheid kunt U in Uw aanvraag vermelden, zodat in overleg een passend en persoonlijk karikatuur-kaartontwerp bedacht kan worden.
Zodra het kaartontwerp klaar is, ontvangt U een (gewatermerkte) versie van het eindresultaat ter goedkeuring + de factuur met betalingsgegevens.
Pas wanneer U tevreden bent, vindt de betaling plaats en wordt de karikatuur na ontvangst van de betaling via mail naar U verstuurd.

Levertijd is afhankelijk van drukte - op dit moment binnen 10 dagen

Kaartomslag laten maken? Naar aanvraagformulier

Portfolio kaartillustratie

Naar 'alle info'