digitale karikatuur laten maken

karikatuur laten maken

Werkwijze

Onze digitale karikaturen tekenen we met de hand op een tekentablet; het zijn dus echte handgetekende karikaturen, die echter meteen klaar zijn om afgedrukt te worden, aangezien ze digitaal gemaakt en aangeleverd worden. U ontvangt een haarscherp PNG-bestand dat geschikt is voor afdrukken tot 50x70 cm (resolutie 2500x3500). Naast de digitale versie die U als PNG-bestand via mail ontvangt, kunt U Uw karikatuur ook als professioneel afgedrukte foto-poster in verschillende formaten geleverd krijgen. Dit zijn echte foto's (geen print) op prachtig glanzend fotopapier, waardoor de karikatuur perfect tot zijn recht komt, ideaal als persoonlijk en origineel cadeau. Als premium optie kunt U ook nog kiezen voor Dibond Aluminium!

Premium optie:
Exclusieve karikatuur op Dibond

Van uw digitale karikatuur wordt een museumkwaliteit foto-afdruk gemaakt (een echte foto-afdruk, dus geen print!) en op Aluminium-Dibond aangebracht. Door daarna de afdruk met een glanzende uv-werende lamineer af te werken, ontstaat een prachtig diep en duurzaam resultaat. Het aluminium ophangprofiel rondom aan de achterzijde zorgt voor een mooie ruimte tussen muur en werk, waardoor het werk nog meer diepte krijgt. Kan dus zo gehangen worden en heeft geen lijst meer nodig.
Voor een moderne en luxe uitstraling.

Levertijd, betaling en verzending

Levertijd is afhankelijk van drukte: op dit moment <1 week (afdruk en dibond +1 week extra)

U kunt Uw aanvraag vrijblijvend doen via het aanvraagformulier. Na ontvangst van onze antwoordmail met daarin Uw opdracht, prijsopgave, levertijd en een eventuele suggestie voor het thema van de karikatuur, kunt U Uw foto's en Uw bevestiging mailen.
Informatie zoals een idee voor een thema, specifieke eigenschappen of hobby's van de persoon of personen in kwestie, kunt U in Uw aanvraag vermelden, zodat in overleg een passend en persoonlijk karikatuur-idee bedacht kan worden. Zodra de karikatuur klaar is, ontvangt U een (gewatermerkte) versie van het eindresultaat via mail ter goedkeuring + de factuur met betalingsgegevens. Pas wanneer U tevreden bent, vindt de betaling plaats en wordt de karikatuur na ontvangst van de betaling via mail naar U verstuurd. De afdruk en een karikatuur op Dibond volgen normaalgesproken binnen een week.

Ook inlijsten behoort tot de mogelijkheden. Zie hier de mogelijkheden voor lijsten.

Digitale karikatuur (optioneel met afdruk of op Dibond) laten maken? Naar aanvraagformulier

Portfolio digitale karikatuur

Prijs digitale karikatuur berekenen:Verzending van afdruk of dibond = gratis

info karikatuur op papier | info karikatuur op doek
info kaartontwerp | info illustraties