kaart-illustratie laten maken

karikatuur laten maken

Werkwijze

Onze digitale karikaturen tekenen we met de hand op een tekentablet; het zijn dus echte handgetekende karikaturen, die echter meteen klaar zijn om afgedrukt te worden, aangezien ze digitaal gemaakt en aangeleverd worden. U ontvangt een haarscherp PNG-bestand dat geschikt is voor poster-afdrukken (resolutie 2500x3150) en dus ook ideaal geschikt voor een kaartformaat. Ik lever de illustratie voor de kaart als digitaal bestand via mail. U kunt dan eenvoudig zelf verder aan de slag met tekst en vormgeving bij een online (bv kaartje2go) of plaatselijke drukker of een grafisch vormgever. Bent U een grafisch vormgever? Wij maken ook graag uw illustraties op maat!

Levertijd, betaling en verzending

Levertijd is afhankelijk van drukte - op dit moment <1 week

U kunt Uw aanvraag vrijblijvend doen via het aanvraagformulier. Na ontvangst van onze antwoordmail met daarin Uw opdracht, prijsopgave, levertijd en een eventuele suggestie voor het ontwerp van de karikatuur, kunt U Uw foto's en Uw bevestiging mailen.
Informatie zoals een idee voor het ontwerp en/of de gelegenheid kunt U in Uw aanvraag vermelden, zodat in overleg een passend en persoonlijk karikatuur-illustratie bedacht kan worden.
Zodra de kaartillustratie klaar is, ontvangt U een (gewatermerkte) versie van het eindresultaat ter goedkeuring + de factuur met betalingsgegevens.
Pas wanneer U tevreden bent, vindt de betaling plaats en wordt de karikatuur na ontvangst van de betaling via mail naar U verstuurd.

Kaart-illustratie laten maken? Naar aanvraagformulier

Portfolio kaart-illustraties

Prijs kaartontwerp berekenen:U ontvangt uw ontwerp als digitaal bestand via mail

info karikatuur op papier | info karikatuur op doek
info digitale karikatuur | info illustraties