karikatuur op doek

karikatuur laten maken

Werkwijze

Onze handgetekende karikaturen op doek tekenen we met watervaste stift op dubbeldik doek ( 3,5 cm dik) en worden daarna (ook) met de hand ingekleurd met kleurechte materialen, waarna het doek gefixeerd wordt met een mooie satijnvernis. De doeken worden ophangklaar geleverd. Standaard worden de karikaturen gemaakt op het ruime 30x40 cm formaat (A3), maar 40x50 cm en 50x70 cm zijn daarnaast ook mogelijk. Onze karikaturen zijn nooit beledigend, maar altijd grappig en treffend; het perfecte en persoonlijke cadeau!

Levertijd, betaling en verzending

Levertijd is afhankelijk van drukte - op dit moment <1 week

U kunt Uw aanvraag vrijblijvend doen via het aanvraagformulier. Na ontvangst van onze antwoordmail met daarin Uw opdracht, prijsopgave, levertijd en een eventuele suggestie voor het thema van de karikatuur, kunt U Uw foto's en Uw bevestiging mailen.
Informatie zoals een idee voor een thema, specifieke eigenschappen of hobby's van de persoon of personen in kwestie, kunt U in Uw aanvraag vermelden, zodat in overleg een passend en persoonlijk karikatuur-idee bedacht kan worden.
Zodra de karikatuur klaar is, ontvangt U een (gewatermerkte) foto van het eindresultaat ter goedkeuring + de factuur met betalingsgegevens.
Pas wanneer U tevreden bent, vindt de betaling plaats en wordt de karikatuur na ontvangst van de betaling naar U verstuurd, goed verpakt tussen twee houten platen.

Ook inlijsten behoort tot de mogelijkheden en verzending is zelfs gratis wanneer u uw werk laat inlijsten. Zie hier de mogelijkheden voor lijsten.

Karikatuur op doek laten maken? Naar aanvraagformulier

Portfolio karikatuur op doek

Prijs handgetekende karikatuur op doek berekenen:Verzendkosten +7,50 Nederland, +9,95 Belgiƫ

info karikatuur op papier | info digitale karikatuur
info kaartontwerp | info illustraties